<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forlenger låneavtale

Avtalen løper med avdragsfrihet og har løpetid frem til 1. april 2021.

Publisert 30. mars 2020 kl. 16.03
Oppdatert 30. mars 2020 klokken 17.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 179 ord
FORLENGER AVTALE: Incus Investor, som har fem porteføljeselskap med røtter i ulike deler av stålindustrien og har hovedkontor i Stavanger, har inngått avtale om å forlenge sine lån- og kredittfasiliteter med eksisterende banksyndikat. Foto: Magnus Rørvik Skjølberg

Incus Investor, som har fem porteføljeselskap med røtter i ulike deler av stålindustrien og har hovedkontor i Stavanger, har inngått avtale om å forlenge sine lån- og kredittfasiliteter med eksisterende banksyndikat bestående av DNB, Nordea og Handelsbanken, går det frem av en melding.

Avtalen løper med avdragsfrihet og har løpetid frem til 1. april 2021. 

Rammen for kassekreditt vil bli justert til 15 millioner kroner og garantirammen nedjusteres delvis i forbindelse med utløp av løpende garantier, heter det.

Fasiliteten inneholder en likviditetscovenant på 10 millioner kroner, og en EBITDA covenant basert på rullerende 12 måneders EBITDA med kvartalsvis måling. 

Fra aksjonærer

Samtidig har Incus forlenget avtalen med en gruppe av selskapets største aksjonærer – Camar, Krefting, Stolen, International Oilfield Services, Spectatio Finans, Høiland Holding, Clean Ship, Panda – på 30 millioner kroner, med avdragsfrihet og løpetid frem til 2. april 2021 på samme vilkår som tidligere meldt. 

Redusert gjeld

Rentebærende gjeld var ved utgangen av 2019 75 millioner kroner, som er redusert med 84 millioner kroner i fjor. 

Styret og ledelsen vil nå fremover jobbe med strategiprosessen for å få på plass en robust plattform for fremtiden, heter det.