Stordalen dumper tre aksjer

Petter Stordalen har ikke lenger tro på det svenske TV- og streamingsselskapet, Nent Group, men det er ikke det eneste selskapet han selger seg ut av.

SELGER SEG UT: Petter Stordalen-kontrollerte Strawberry Capital selger seg ut av Nent, Stillfront og Dometic. Foto: Brian Cliff Olguin
Børs

Det Petter Stordalen kontrollerte investeringsselskapet Strawberry Capital, har solgt seg helt ut av tv- og streamingsselskapet Nent og spillselskapet Stillfront, ifølge Dagens Industri.

Samtidig har selskapet også solgt alle sine aksjer i Dometic.

Totalt har investoren solgt 304.000 i Nent, 125.000 aksjer i Stillfront og 602.000 aksjer i Dometic. Det fremgår av finanstjenesten, Holdings, skriver det svenske nettstedet.

Eier flere aksjer

Strawberry Capital eier også aksjer i Catella, Lime Technologies och Hexpol, men det er kommer ikke frem om investoren har solgt aksjer i disse selskapene. 

Forrige uke skrev den svenske næringslivsavisen at Stordalens heleide Nordic Choice Hotels, deleide Nordic Leisure Travel Group og Stureplansgruppen taper 250 millioner kroner i måneden. 

Torsdag morgen ble det også kjent at Nent Group mister rettighetene til Champions League i Norge og Sverige.

Det trer i kraft høsten 2021, skriver Dagens Industri.

Utfordringer

Coronavirus-krisen rammer milliardæren som bor på Bygdøy i Oslo hardt. Han eier Nordic Choice Hotels og er deleier i reiseselskapet Ving. Begge selskapene mister store deler av inntektene sine i denne krisen, ettersom at regjeringene verden over ber folk holde seg inne.

– Choice var drømmen min og ble mitt liv. Jeg puster og lever med selskapet og med krisen 24/7. Ingen jævla virus fra flaggermus skal knekke oss. Vi skal tilbake og stå sterkere enn vi var før, sier Stordalen til svenske Dagens Industri.

Stordalen sier at han regner med at de strenge tiltakene fra myndighetene vil fortsette i april og mai. Det gjør at 80-90 prosent av inntektene vil bli borte.