Storebrand kutter renten igjen til rekordlavt nivå

Aldri har Storebrands fastrente med 10 års bindingstid vært lavere.

KUTTER: – Vi befinner oss i en svært krevende økonomisk situasjon, der de lange rentene er rekordlave. Derfor er det også naturlig å sette ned nivået på våre fastrenter. Med denne rentenedsettelsen har vi svært konkurransedyktige betingelser, som kommer våre kunder til gode, sier Heidi Skaaret, konserndirektør for personmarked i Storebrand. Foto: Storebrand
Børs

Storebrand senker fastrenten til et rekordlavt nivå, ifølge en melding. Aldri har Storebrands fastrente med 10 års bindingstid vært lavere.

Den nye renten på et lån med ti års bindingstid er 2,29 prosent.

– Vi befinner oss i en svært krevende økonomisk situasjon, der de lange rentene er rekordlave. Derfor er det også naturlig å sette ned nivået på våre fastrenter, sier Heidi Skaaret, konserndirektør for personmarked i Storebrand.

– Med denne rentenedsettelsen har vi svært konkurransedyktige betingelser, som kommer våre kunder til gode, sier hun.

Det tredje kuttet

Fastrentekuttet er Storebrands tredje i 2020. Med dette siste kuttet, er fastrenten på et lån med tre års bindingstid 2,09 prosent, og 2,19 prosent for et lån med fem års bindingstid.

– Fastrente passer ikke for alle, men det kan gi en trygghet for kunder som ønsker en forutsigbar økonomi. Det er også mulig å binde deler av lånet, sier Skaaret.

De nye rentene gjelder fra og med 17. april. 

storebrand