Mark Cuban velger å sitte på kontanter: – Jeg tror fortsatt vi skal nedover

Investor og milliardær, Mark Cuban, har solgt aksjer med tap og ønsker å sitte på kontanter fremover.

CASH: Investor Mark Cuban, som blant annet eier basketball-laget Dallas Mavericks, sitter på cash i dagens marked. Foto: Richard Shotwell
Børs

I dagens turbulente marked, har investor og milliardær Mark Cuban valgt å sitte på kontanter, skriver Marketwatch. Cuban sier han tapte enorme summer på underholdningsbransjen, før han beveget seg over i kontanter. 

«Det er en god grunn til at markedet går opp, men jeg tror fortsatt vi skal nedover, så jeg har valgt å sitte på kontanter», sier Cuban ifølge Marketwatch.

Likevel peker han på at å kjøpe aksjer i dagens marked vil gi positiv avkastning langsiktig.

«Tre til fem år fra nå, vil markedet vær opp fra der vi er i dag. Når vi ser tilbake i tid om ti år, vil det være noen fantastiske selskaper som har blitt opprettet. Å ha tilgang til kontanter gir meg muligheten til å investere i disse selskapene», forteller Cuban.

Coronaviruset har påvirket den globale økonomien, der USA er hardest rammet med 710.272 bekreftet smittede. New York er en av statene med flest smittetilfeller, noe Cuban mener gir en god mulighet for å kjøpe i boligmarkedet.

«Hvis du tror du vil bo i New York i fremtiden, er dette tidspunktet å kjøpe på», forteller han.

wall street