Stor obligasjonseier vil kvitte seg med obligasjoner i B2

B2Holding har blitt tilbudt å kjøpe tilbake deler av eget obligasjonslån.

VIL SELGE: Stor obligasjonseier i B2Holding vil selge.  Foto: Brian Cliff Oguin
Børs

B2Holding har blitt kontaktet av en stor obligasjonseier i lånet B2H01 med forfall 8. desember i 2020 om å kjøpe andelen. Det fremgår av en børsmelding fredag. Ifølge styret i selskapet kan B2Holding eie opptil 75 millioner EUR av obligasjonslånet. Per i dag eier B2Holding obligasjoner tilsvarende 16,4 millioner EUR i B2H01.

Basert på informasjonen ovenfor ønsker B2Holding å la alle nåværende obligasjonseiere i B2H01 å selge sine obligasjoner til 100 prosent av pålydende pluss ubetalt rente. Det tas sikte på maksimalt tilbakekjøpsvolum tilsvarende 58,6 millioner EUR. Dersom det overstiges, vil tilbakekjøpet gjennomføres på pro rata-basis.

Frist for å melde interesse er klokken 13.00 mandag 11. mai.

B2Holding steg 5,00 prosent til 4,2 kroner på Oslo Børs fredag. 

b2 holding
Nyheter
Børs