<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny sjef for Plantasjen

Nina Jönsson overtar roret.

    Publisert 26. mai 2020 kl. 14.44
    Oppdatert 26. mai 2020 klokken 17.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 188 ord
    NY SJEF: Nina Jönsson er ansatt som administrerende direktør i Plantasjen etter Olav Thorstad Foto: Per Christian Haugen

    Nina Jönsson er ansatt som administrerende direktør i Plantasjen etter Olav Thorstad, ifølge en melding. 

    Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i Ratos-selskapet HL Display og vil tiltre 27. mai.

    Jönsson er utdannet siviløkonom og har lang erfaring innen internasjonal detaljhandel. Karrieren hennes omfatter sortiment- og innkjøpsdirektør i ICA Sverige og 19 år i en rekke lederstillinger i Procter & Gamble.

    – Jeg ser frem til å fortsette å utvikle Plantasjen som den ledende aktøren innen planter, blomster og relaterte produkter i Norden. Vi har gode muligheter for å legge til rette for at folk skal føle seg bra ved å stelle med blomster, planter og hage. Fornøyde kunder og ansatte som utvikler seg, det brenner jeg for, sier Jönsson.

    Ratos ble eier av Plantasjen 2016. Selskapet er i dag Nordens ledende kjede for salg av planter og plantetilbehør, med rundt 140 butikker i Norge, Sverige og Finland, først og fremst rettet mot forbrukere. 

    Antallet ansatte utgjør rundt 1.300, og salget de siste 12 månedene per 31. mars 2020 utgjorde rundt 4 milliarder svenske kroner.