<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ventet at Saudi Aramco utsetter anbudsprosess ytterligere

Kommer ikke igang før tidligst fjerde kvartal 2020.

    Publisert 29. mai 2020 kl. 09.20
    Oppdatert 29. mai 2020 klokken 09.20
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 172 ord
    MULIG UTSETTELSE AV ZULUF: Flere personer med kjennskap til Saudi Aramcos LTA-program med en rekke offshorekontraktører, sa at utviklingsprosjektet sannsynligvis vil bli utsatt til utgangen av året. Foto: NTB Scanpix

    Saudi Aramco er ifølge Upstream ventet å ytterligere utsette anbudsprosessen for utviklingsprosjektet Zuluf til tidligst fjerde kvartal 2020, skriver TDN Direkt.

    Flere personer med kjennskap til Saudi Aramcos LTA-program med en rekke offshorekontraktører, sa at utviklingsprosjektet sannsynligvis vil bli utsatt til utgangen av året, og at man kan se ytterligere forsinkelser hvis covid-19-pandemien forverrer seg.

    Videre skriver Upstream at internasjonale kontraktører, som er en del av Saudi Aramcos LTA-program, har innsendt bud for en viktig vedlikeholdskontrakt offshore som involverer Marjan-oljefeltet. Subsea 7 er blant selskaper som er med i LTA-programmet, ifølge nyhetsbyrået.

    Ellers skriver Upstream at flere ledende internasjonale kontraktører er i kamp om et prosjekt for Totals Al Khalij-oljefelt offshore Qatar.

    Flere med kjennskap til saken fortalte bransjeavisen at opptil fire EPCI-aktører har sendt inn tekniske og kommersielle bud, og at kontrakten sannsynligvis vil bli tildelt innen en måned eller to, skriver TDN Direkt.

    Selskapene som er antatt å ha sendt inn bud er Subsea 7, Saipem, Sapura Energy og TechnipFMC.