<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Strateg om dagens prising: – Problemer blir oversett

Tobias Levkovich jekker opp målet for S&P 500, til tross for at han fortsatt ser vesentlig nedside. 

    Publisert 7. juli 2020 kl. 15.25
    Oppdatert 7. juli 2020 klokken 15.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 156 ord
    TROR PÅ NEDSIDE: Tobias Levkovich i Citigroup jekker opp målet for S&P 500, til tross for at han ser nedside.  Foto: Bloomberg

    Gårsdagens rally sendte Nasdaq inn i ny all-time high til tross for USA sine utfordringer med å kontrollere virus-spredningen. Futureshandelen peker derimot mot en korreksjon tirsdag. 

    Tobias Levkovich, strateg fra Citigroup, har kjørt opp S&P 500-målet deres til 2.900 poeng fra 2.700 poeng, som tilsvarer et fall på nærmere 10 prosent fra det nåværende nivået, ifølge MarketWatch. 

    – Vi ser volatile aksjer som et tegn på at gode nyheter er priset inn og problemene blir oversett, sier strategen videre. 

    Investorer frykter ikke Biden

    Levkovich hevder at investorer ikke er nevneverdig bekymret for hva et eventuelt presidentskifte i november vil ha å si for markedet. 

    Han oppfatter at klienter mener blant annet tydeligere og mer forutsigbare handelsforhandlinger vil kompensere for høyere skatter og mer regulering, dersom Biden skulle vinne presidentvalget.