Innsider flytter aksjer

Styremedlem og primærinnsider i Zalaris har flyttet aksjer.

FLYTTER: Primærinnsider i Zalaris, Stefan Charette har flyttet aksjer.  Foto: Zalaris
Børs

Grunnet intern rebalansering solgte styremedlem og primærinnsider, Stefan Charette 163.658 Zalaris-aksjer i Athanase Industrial Partners Fund II til kurs 33,73 kroner den  8. juli. Athanase Industrial Partners Fund II KB kjøpte tilsvarende antall aksjer til samme kurs. Det fremgår av en børsmelding.

Begge selskapene er knyttet til Charette. Etter flyttet sitter Charette på 3,4 millioner aksjer i Zalaris, tilsvarende 17,43 prosent av utestående aksjer. Athanase Industrial Partners II KB og Athanase Industrial Partners Fund II besitter henholdsvis 2,788,528 and 631,597 aksjer hver. 

Zalaris faller 0,89 prosent til 33,40 kroner ved lunsjtider på Oslo Børs. 

zalaris
Nyheter
Børs