Finansdirektør døde brått

Finansdirektør Brian Leathers ved Kjell Inge Røkkes amerikanske verft døde brått. 

PHILLY SHIPYARD: Brian Leathers var selskapets finansdirektør da han avgikk med døden. Foto: Philly Shipyard
Børs

Philly Shipyard skriver i en børsmelding at finansdirektør Brian Leathers har gått bort i en alder av 60 år. Leathers begynte i Philly Shipyard i begynnelsen av 2019 som selskapets strategidirektør før han tiltrådte som finansdirektør i juli 2019.

– Det er med stor tristhet vi deler nyheten om Brians bortgang og hele organisasjonen vår sørger over hans død. Brian var en respektert kollega og venn for mange. Hans positive energi, entusiasme og dynamiske personlighet vil bli savnet, sier Steinar Nerbøvik, adm. direktør i Philly Shipyard.

Philly Shipyard vil øyeblikkelig starte prosessen med å finne en etterfølger og har allerede iverksatt adekvate tiltak for å sikre riktig håndtering perioden frem til en ny finansdirektør tiltrer.

PHLY
Nyheter
Børs