Gir sjefsstolen videre

Eirik Arnø er ansatt som ny administrerende direktør i First Mover Group.

Publisert 15. sep. 2020 kl. 12.50
Oppdatert 15. sep. 2020 klokken 12.50
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 204 ord
TRAPPER NED: Nåværende adm. dir., Tore Martinsen fortsetter som styreleder, men vil også ha en aktiv rolle som rådgiver med fokus på forretningsutvikling og M&A. Foto: Anders Horntvedt

– Jeg ser frem til å bli en del av og lede et selskap med så mange engasjerte og dyktige medarbeidere. Selskapet har vært igjennom en fantastisk reise de siste 14 årene og er i ferd med å etablere seg som en ledende aktør i Norden, sier Eirik Arnø.

Han er ifølge en melding ansatt som ny administrerende direktør i First Mover Group.

– FMG skal fortsatt være et fremoverlent selskap med klare ambisjoner om videre utvikling og internasjonal vekst», sier Arnø, som vil tiltre stillingen 1. oktober.

Han kommer fra vekstselskapet Data Respons, der han blant annet har hatt ansvar for strategiarbeidet i konsernet.

Arnø er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Forut for Data Respons, jobbet han med forretningsutvikling i Aker Solutions med fokus på M&A og strategi.

Han har også 8 års erfaring fra konsulentbransjen som partner i Cardo Partners.

Nåværende adm. dir., Tore Martinsen fortsetter som styreleder, men vil også ha en aktiv rolle som rådgiver med fokus på forretningsutvikling og M&A.

– Vi er svært fornøyde med å få Eirik med på laget. Han bringer med seg en strategisk tankegang, nye perspektiver og erfaringer fra børsnoterte selskaper. Vi er overbevist om at han, sammen med resten av teamet, vil løfte FMG i den neste vekstfasen, sier Martinsen.