<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Foodtech-revolusjonens tapere og vinnere

Dette tiåret kan matproduksjonen bli disruptert. Dette skyldes både teknologiske fremskritt og økt bærekraftsfokus.

Publisert 25. okt. 2020
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 3 ord
Article lead
+ mer
lead
ØKT KONKURRANSE: «Selv om merdbaserte oppdrettere neppe har noe å frykte på kort sikt på grunn av lange ledetider, kan bildet endre seg mot slutten av tiåret,» skriver Dovre-forvalter Stig Myrseth. Foto: Måsøval fiskeoppdrett
ØKT KONKURRANSE: «Selv om merdbaserte oppdrettere neppe har noe å frykte på kort sikt på grunn av lange ledetider, kan bildet endre seg mot slutten av tiåret,» skriver Dovre-forvalter Stig Myrseth. Foto: Måsøval fiskeoppdrett