<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Euronext Growth-selskap med ny kontrakt

Euronext Growth-noterte Cyviz kapret kontrakt til syv millioner kroner.

    Publisert 28. jan. 2021 kl. 13.13
    Oppdatert 28. jan. 2021 klokken 13.51
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 118 ord
    KONTRAKTSTILDELING: Cyviz inngår en kontrakt med en aktør fra Midtøsten til en verdi på 7 millioner kroner.  Foto: Iván Kverme

      Cyviz meldte torsdag formiddag at de har inngått en kontrakt med et verdensledende energiselskap i Midtøsten. Kontrakten har en verdi på syv millioner kroner.

    Det flerfunksjonelle samarbeidsområdet er designet for å engasjere team på tvers av fagdisipliner ved å benytte visualisering med høy ytelse, og er bygget på den standardiserte Cyviz-plattformen. 

    Energiselskapet anerkjenner fordelene med å standardisere sine løsninger for konferanserom, samarbeidsteknologi og operasjonssentre. I tillegg multifunksjonssamarbeidssenteret, har selskapet rullet ut Cyviz' løsninger for deres sanntids boreoperasjonssenter, opplevelsessenter og konferanserom.

    – Vi er glade for å skrive under på denne kontrakten i Midtøsten, og liker å se at energisektoren er godt i gang med investeringer i en ny måte å samarbeide med Cyviz Easy Platform, sier adm. direktør Espen Gylvik.