Tre meglerhus hever XXL

Tre meglerhus oppjusterer kursmålet på XXL etter at sportskjeden la frem tall som overgikk forventningene på fredag.

LØFTES: XXL får kursmålet sitt jekket opp av tre meglerhus.  Foto: Bloomberg
Børs

 

DNB Markets løfter kursmålet fra 21 til 24 kroner pr. aksje, samtidig som hold-anbefalingen blir gjentatt. Meglerhuset mener at comeback-historien til XXL er godt i gang, men mener likevel at dagens verdsettelse er rettferdig, skriver TDN Direkt. 

Pareto gjør kun mindre prognoseforandringer for 2021 og 2021, og setter opp kursmålet med én krone, til 22 kroner pr. aksje. 

– Alt-i-alt gjentar vi likevel vår teori om at vekst på topplinjen og i marginene vil bli vanskelig, spesielt i Sverige og Finland, skriver meglerhuset i analysen. 

Danske Bank er det meglerhuset som oppjusterer kursmålet mest, fra 14 kroner til 19 kroner pr. aksje. Men danskene holder likevel på en salgsanbefaling av aksjen. Ifølge TDN Direkt mener meglerhuset at sportskjeden vil få problemer med å få like positiv strøm av nyheter som de har fikk i 2020 på grunn av tøffere sammenligningsgrunnlag.