Her er Oslo Børs' mest shortede aksjer

Dette er aksjene investorene har minst tiltro til.

SHORTET: Jon André Løkkes Nel er mest shortet på Oslo Børs i skrivende stund. Foto: Iván Kverme
Børs

         

Finanstilsynets shortregister viser at Nel nå troner på toppen av listen over de mest shortede aksjene på Oslo Børs. 

Det har lugget for hydrogenaksjen den siste tiden, og siden nyttår har den falt 37,6 prosent. Den siste tiden har det også blitt klart at en amerikansk storaktør har rykket inn i det europeiske markedet, og Nel får juling

Kjendisinvestor Øystein Stray Spetalen tok også en shortposisjon i Nel tidligere i mai. 

Som nummer to på listen finner vi oljeserviceselskapet PGS . Kepler Cheuvreux tror aksjen fortsatt vil være volatil og beskriver den som et spill på oljeprisen og seismikk. Ifølge TDN Direkt anbefaler analytikeren investorer å se etter andre muligheter innen energisektoren.

Du kan se den fullstendige listen under.