<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stor milepæl for Flyr

Det norske flyselskapet Flyr har en gladnyhet onsdag.

    Publisert 30. juni 2021 kl. 13.06
    Oppdatert 30. juni 2021 klokken 13.58
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 231 ord
    Administrerende direktør Tonje Wikstrøm har møtt opp på Gardemoen for å feire selskapets første komersielle flyvning.  Foto: Privat

    Flyr sin første kommersielle flyvning tok av fra Gardermoen onsdag klokken 11:30, og er på vei til Tromsø. 

    – Vi har sett fram til denne saken i flere måneder. Dagen i dag hadde aldri funnet sted uten våre fantastiske ansatte, partnere, myndighetene og kundene som har mottatt oss med åpne armer. Jeg ser frem til å ønske nye kunder velkommen om bord til våre flyvninger i Norge og Europa, skriver administrerende direktør Tonje Wikstrøm i en kommentar.


    Mange møtte opp

    Samferdselsminister Knut Arild Hareide møtte på Gardemoen sammen med grunnlegger Erik G. Braathen, administrerende direktør Tonje Wikstrøm og administrerende direktør i Avinor Abraham Foss. Samferdselsministeren ønsker det nye flyselskapet velkommen. 

    – Flyr er bygget på den norske modellen med gode arbeidsforhold og de ansatte er en integrert del av teamet som selskapet skaper. Jeg ønsker å gratulere, skriver Hareide.

    Reiseruter

    Flyr vil hovedsakelig ha reiseruter til flere byer i Norge. I tillegg skal de fly til noen av de store reisedestinasjonene i Europa, inkludert Malaga, Alicante og Nice.

    Selskapet vil ekspandere flåten og antall destinasjoner i takt med etterspørselsøkning.

    FLYR

     
    • Hadde oppstart høsten 2020 under corona-krisen.
    • Grunnlagt av Erik G. Braathen.
    • Leaser hele flyparken.
    • Satser på Boeing, med 737-modeller (både NG og MAX).
    • Flyr innenlands og til populære reisemål i Europa.
    • Ledes av Tonje Wikstrøm Frislid.