<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Disse ti aksjene burde du eie i august

Wall Street-banken JPMorgan har tirsdag kommet ut med sin liste over aksjer du må eie i august.

Publisert 3. aug. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 236 ord
AKSJEANBEFALINGER: JPMorgan rykker tirsdag ut med sine anbefalinger for august. Her fra bankens hovedkvarter i New York. Foto: Mike Segar

JPMorgan har kommet ut med sine toppvalg for aksjer i august. Banken skriver til CNBC at listen er sammensatt av diversifiserte aksjevalg, og det er brukt ulike strategier for å komme fram til valgene.

Alle aksjene har en overvekt-rating, og banken vedlegger at listen omfatter aksjer som de tror kommer til å prestere godt på både kort og mellomlang sikt. 

Listen

Den aktuelle anbefalingslisten inneholder i alt 10 aksjer, med alt fra film til fly.

KJØPSANBEFALINGER

Aksje Anbefaling
Cenovus Energy Kjøp
Fortive Kjøp
Dell Technologies Kjøp
State Street Kjøp
US Bank Kjøp
Alaska Air Group Kjøp
Raytheron Technologies Kjøp
Target Kjøp
Danather Kjøp
Walt Disney Kjøp

JPMorgan argumenterer for at Cenovus og Fortive viser et stort potensiale for inntektsøkning, og har en god kontantstrøm. Banken oppjusterte nylig kursmålet i Fortive til 90 dollar, som med mandagens sluttkurs innebærer en oppside på 23 prosent.

De vedlegger også at de to finansaksjene på listen, US Bank og State Street, er to av aksjene de tror vil gjøre det bra på kort sikt. De mener banker kommer til å nyte godt av økt konsum i kjølevannet av pandemien, og mener de to bankene på listen vil komme særdeles godt ut.