KjøpLogg inn

– Oslo Børs er i en «sweet spot»

Markedene har svingt kraftig i det siste og det skjedde igjen i forbindelse med det amerikanske rentemøtet onsdag kveld. Her deler analytiker Roger Berntsen i Nordnet sitt syn på utslagene i markedet og hvorfor Oslo Børs sitter midt i smørøyet.

Publisert 27. jan. 2022 kl. 12.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 44 ord
27.01.2022 Markedene har svingt kraftig i det siste og det skjedde igjen i forbindelse med det amerikanske rentemøtet onsdag kveld. Her deler analytiker Roger Berntsen i Nordnet sitt syn på utslagene i markedet og hvorfor Oslo Børs sitter midt i smørøyet.

Rentene stiger og festen er over for mange. Slik oppsummerer analytiker Roger Berntsen det vi nå ser utspille seg i verdens finansmarkeder.

Han poengterer samtidig at Oslo Børs er svært godt posisjonert for den situasjonen vi nå er i. Hvorfor forklarer han i klippet over.