– Det er det dummeste jeg har hørt på lenge

Trygve Hegnar kommenterte utviklingen på Oslo Børs og mente i tillegg at forslaget til sjefen i Eiendom Norge var det dummeste han hadde hørt på lenge.

03.03.2021
Børsoppdatering

I Økonominyhetene onsdag kommenterte Trygve Hegnar oljeprisen, utviklingen på Oslo Børs, investor Øystein Stray Spetalens investeringer og boligprisene i februar. 

Horisont Energi, der Øystein Stray Spetalen har vært med som hjørnesteinsinvestor, ble dagens vinner. Spetalen ser her ut til å sitte med en urealisert gevinst på 200 millioner kroner.  

– Jeg tipper at han selger ganske raskt, sa Hegnar.

Flyr har steget over 40 prosent på Oslo Børs siden emisjonen på 5 kroner og børsnoteringen mandag. Spetalen er også med i Flyr, med en gevinst på 22 millioner kroner. Hvis han ikke har solgt allerede.  

– At han skulle bli der lenge, det tviler jeg på, sa Hegnar.

Hegnar kommenterte også boligprisene, som steg kraftig i februar. Forslaget til Eiendom Norges adm. dir., Henning Lauridsen, om at Norges Bank bør sette opp renten på rentemøtet i juni, var han ikke særlig imponert over.

– Det er det dummeste jeg har hørt på lenge, faktisk, sa Hegnar.

Se hele Økonominyhetene onsdag i videoruten under.

03.03.2021 Trygve Hegnar kommenterte oljeprisen og utviklingen på Oslo Børs. Horisont Energi, der Øystein Stray Spetalen har vært med som hjørnesteinsinvestor, ble dagens vinner. Spetalen ser her ut til å sitte med en urealisert gevinst på over 200 millioner kroner. Flyr er han også inne i, med en gevinst på rundt 20 millioner kroner. Flyr har steget over 40 prosent på Oslo Børs siden emisjonen på 5 kroner. Nel falt kraftig, mens Europris falt 2,2 prosent etter at Arctic Securities gikk fra hold til selg, men opprettholdt kursmålet på 48 kroner.