Mer jobb for AF Gruppen

MER JOBB: AF Gruppen skal bygge på Gardermoen. Foto: Gard Setsaas
Bygg og anlegg

AF Gruppen har blitt innstilt av Avinor til å utvide Hotell Østre, Gardermoen Park Inn Hotell. Tilbygget er på 9.600 kvadratmeter, og skal gi 214 nye rom over åtte etasjer. Det skal også bli konferanserom. 

Avtalen har en verdi på 250 millioner kroner. Prosjektet starter i april, og skal være ferdig i desember 2021. 

– Avinor Oslo Lufthavn er et svært viktig knutepunkt i Norge som nå rustes for å møte fremtidens luftfart. Vi har bidratt til å bygge ut mye av eksisterende infrastruktur i området, og det er derfor ekstra gledelig når Avinor gir oss fornyet tillitt med å utføre utvidelsen av hotellet som vi opprinnelig førte opp i 2009-2010. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Avinor på prosjektet, sier Geir Flåta, konserndirektør i AF Gruppen.

af gruppen
gardermoen
Nyheter
Børs
Bygg og anlegg