Betonmast skal bygge utleieboliger i Gøteborg

Har signert avtale om å bygge 97 utleieboliger i Västerstaden.

GØTEBORG: Betonmast har signert leilighetskontrakt i Gøteborg.  Foto: Betonmast
Bygg og anlegg

Betonmast har signert en avtale med Västerstaden AB om å bygge 97 utleieboliger i Gøteborg. Kontrakten er en totalentreprise på 174 millioner svenske kroner, melder selskapet i en børsmelding onsdag. 

Total bruttoareal er rundt 12.565 kvadratmeter. Byggestart er planlagt til 3. kvartal 2020, og første innflytting er planlagt til 4. kvartal 2022.

– Dette er det andre utleieprosjektet vi har signert i Gøteborg på kort tid, og jeg vil berømme byggherrer som evner å beslutte selv i usikre tider. Det er et stort behov for mindre utleieleiligheter i Göteborg, og vi ser frem til å ta fatt på jobben, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

betonmast