Multiconsult skal bygge jernbane i Polen

Tildelt kontrakt om nye jernbanelinjer i Polen.

JERNBANE: Multiconsult skal bygge 25 km jernbane i Polen.  Foto: Are Haram
Bygg og anlegg

Multiconsult Polska er tildelt kontrakt av selskapet PKP Polskie Linie Kolejowe S.A om å bygge 25 km jernbane ved linjen Bedzin-Katowice-Tychy-Czechowice Dziedzice-Zebrzydowice sør i Polen, melder selskapet i en børsmelding fredag.

Kontrakten har en verdi på 25 millioner kroner. Arbeidet vil starte umiddelbart og vare frem til 2027.

Multiconsult Polska leder et konsortium sammen med Koltech Infa og Ekocentrum. Multiconsult Polska vil fungere som entreprenør og kontrakten består av ledelse og tilsyn med byggingen, som inkluderer spesielt tilsyn med design og konstruksjon, samt teknisk og økonomisk styring og miljøtilsyn.

Prosjektet, som er finansiert sammen med CEF (Connecting Europe Facility - European Funds Instrument), vil øke kapasiteten, legge til rette for høyere hastighet i både person- og godstrafikk, og forbedre sikkerheten på jernbanelinjene.

multiconsult
Nyheter
Børs
Bygg og anlegg