Veidekke sikret 130 millioner

Veidekke skal fornye Sogn Studentby. Kontrakten er på 130 millioner kroner.

MODERNISERES: Sogn Studentby skal fornyes av Veidekke. Skjermbilde: 1881
Bygg og anlegg

Veidekkes datterselskap Seby skal rehabilitere 176 leiligheter i Sogn Studentby for Studentsamskipnaden SiO. Kontrakten er en totalentreprise i samspill der foreløpig kontraktssum er estimert til 130 millioner kroner ekskl. mva. 

Oppdraget omfatter innvendig ombygging av eksisterende leiligheter i to studentboligbygg. I hovedsak betyr det ombygging fra bofelleskap hvor fire-fem personer har delt kjøkken og bad, til ettromsleiligheter med eget bad og kjøkken. 

Videre skal det bygges ventilasjon og all teknisk infrastruktur skal skiftes ut. Det blir også noen endringer i bærekonstruksjoner med åpninger i bærende vegger og nødvendige branntekniske tiltak. 

– Vi takker for oppdraget og ser fram til å ta fatt på nok et flott samspillsprosjekt i samarbeid med SiO. De bærekraftige løsningene i alle fasene av byggeprosjektet er i tråd med Seby og Veidekkes miljøambisjoner, sier daglig leder Bjørn Ove Liavaag i Seby. 

Prosjektet gjennomføres som fossilfri byggeplass. Byggestart er planlagt i juli 2021 med ferdigstillelse i mai 2022.

vei
veidekke
studentboliger
Nyheter
Børs
Bygg og anlegg