Beste fjerdekvartal noen gang

Selvaag Bolig solgte boliger for nærmere 1,2 milliarder kroner i fjerde kvartal.

SOLID. Selvaag Bolig leverte et solid 4. kvartal. Foto: Eiendomsfoto
Bygg og anlegg

 

Selvaag Bolig solgte 225 boliger for 1,17 milliarder kroner i fjerde kvartal og 434 boliger for 2,28 milliarder kroner kroner i andre halvår. Målt i verdi er dette både det beste salget i fjerde kvartal og andre halvår i selskapets historie, fremgår det av en pressemelding fra selskapet mandag. 

I løpet av fjoråret solgte Selvaag Bolig 816 boliger for rett i overkant av 4,2 milliarder kroner.

– Salget har vært godt mot slutten av året, en periode der markedet vanligvis roer seg ned. Alt ligger til rette for at markedet vil holde seg godt fremover, og vi er meget godt posisjonert i de områdene som har kraftigst vekst og størst boligbehov, uttaler adm. direktør Sverre Molvik i pressemeldingen.

Nettosalget, som er salg justert for Selvaag Boligs eierandel i samarbeidsprosjekter, endte på 682 boliger til 3,46 milliarder kroner. I løpet av året igangsatte Selvaag Bolig bygging av 496 boliger. 690 boliger ble ferdigstilt og 719 ble overlevert til kjøper. 

Nettosalget i andre halvår var 376,5 boliger til 1,92 milliarder kroner.

Pr. 31. desember hadde Selvaag Bolig 1.310 boliger under bygging og 19 ferdigstilte boliger som ikke var solgt.

SBO
selvaag bolig
Nyheter
Børs
Bygg og anlegg