<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bygger mer på Løren for over 700 millioner

AF Gruppen har fått oppdraget med å bygge «Gregers Kvartal» på Løren i Oslo, som vil bestå av seks bygg med 258 leiligheter.

Publisert 14. mai 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 173 ord
SLIK I 2024: AF Gruppen skal bygge 258 leiligheter for Eiendomsplan og USBL på Løren i Oslo. Illustrasjon: Eiendomsplan/OBOS

 

AF Gruppen er tildelt et byggeprosjekt verdt 709 millioner kroner på Løren i Oslo, fremgår det av en melding fra entreprenørkonsernet.

Prosjektet skal utføres for Eiendomsplan og USBL, og omfatter 258 leiligheter fordelt på seks bygg på seks til åtte etasjer samt barnehage, næringsarealer og parkeringsgarasje med boder og tekniske rom.

Det har fått navnet «Gregers Kvartal» og skal oppføres midt mellom nye Løren T-banestasjon og boligprosjektet «Brødfabrikken», og dessuten i nærheten av det gamle AF Gruppen-prosjektet Krydderhagen.

Salgsstart var i første kvartal 2021, rivearbeider starter nå i andre kvartal, mens byggestart er ventet å finne sted i fjerde kvartal i år. «Gregers Kvartal» ventes å stå ferdig i tredje kvartal 2024.

– Dette blir et flott boligprosjekt med både barnehage, næringslokaler og nærhet til T-bane. Det er lagt vekt på gode uterom med gatetun som både legger til rette for aktivitet og som knytter området sammen med øvrig omgivelser. Vi gleder oss til å samarbeide med Eiendomsplan og USBL om å gå i gang med prosjektet, sier AF Gruppen-sjef Amund Tøftum i meldingen.