<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bygger 11 blokker i Bærum for én milliard

Consto er gitt oppdraget med å bygge 230 leiligheter i Bærum. Oppdragsgivere er Bjørn Rune Gjelstens Profier og AF Gruppen.

Publisert 25. okt. 2021
Oppdatert 25. okt. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 135 ord
BEKKESTUA HAVE: Byggingen starter i januar 2022. Prosjektet omfatter 11 blokker med tilsammen 230 leiligheter og fem næringslokaler. Illustrasjon: MAKE Arkitekter

 

Bygg- og anleggskonsernet Consto har via virksomhetsområdet Consto Øst inngått en kontrakt med Kleivveien Utbygging om byggingen av boligprosjektet Bekkestua Have i Bærum.

Verdien av kontrakten er én milliard kroner.

Kleivveien Utbygging eies 50/50 av Bjørn Rune Gjelstens Profier og børsnoterte AF Gruppen.

Byggingen av Bekkestua Have starter i januar neste år. Prosjektet vil bestå av 11 blokker med tilsammen 230 leiligheter. I tillegg inkluderer det 209 parkeringsplasser og fem næringslokaler.

Samlet areal blir på nær 34.000 kvadratmeter.

– Vi er veldig fornøyde med at vi har blitt valgt som entreprenør . Vi samarbeider allerede med Profier blant annet på boligprosjektet Konnerudparken i Drammen, og nå ser vi frem til ytterligere et samarbeid – denne gangen også med AF Eiendom, sier daglig leder i Consto Øst, Bjørn Rojahn Breian, i en melding.