<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bygger 41 leiligheter til i Stavern-prosjekt

Det nye boligprosjektet ventes å stå ferdig i fjerde kvartal 2024. Det er imidlertid betinget av «tilstrekkelig forhåndssalg».

Publisert 30. nov. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 195 ord
41 LEILIGHETER: Det nye byggetrinnet ventes å stå klart mot slutten av 2024. Illustrasjon: Mer Arkitektur

 

AF Gruppen-selskapet Betonmast skal bygge nye 41 leiligheter i Stavern for Agnes Utvikling og Larvik Boligbyggelag, opplyses det i en melding.

Byggeprosjektet har en verdi på cirka 136 millioner kroner.

Agnes Utvikling eies 50/50 av eiendomsselskapet Linstow og eiendomsutvikler Petter Grendahls Grendahl Holding.

De 41 leilighetene fordeles på to bygg og får et samlet bruksareal på cirka 3.400 kvadratmeter. Oppdraget inkluderer også uteområder og kaianlegg.

Byggingen skal etter planen starte i løpet av første kvartal 2023, avhengig av et «tilstrekkelig forhåndssalg». Ferdigstillelse ventes å skje i fjerde kvartal 2024.

Flere trinn

Leilighetsbyggene inngår i det større boligprosjektet Sjøparken Stavern, der Agnes Utvikling utvikler et nytt boligområde med både øy- og landbaserte prosjekter.

Tidligere i år har Betonmast gått i gang med byggingen av 16 leiligheter i et prosjekt til 63 millioner kroner, kalt Agnespassasjen, som ventes å stå klart til overlevering i tredje kvartal 2023.

Samlet har ambisjonen vært å bygge 600 boliger samt hotell og kontorbygg på det som er tomten der Norske Skog i sin tid produserte sponplater. Byggetrinnene Agnes Sjøhus og Agnes Brygge er begge oppført og utsolgt, mens det fortsatt er leiligheter til salgs i Agnespassasjen, ifølge Sjøparkens nettsider.