– Det er galskap det vi driver med

Kundene står i kø for Alv-gründer Marcus Sahlin Pettersen som snart har 40 ansatte. Nylig flyttet de inn på et 500 kvadratmeter nytt «hjemmekontor» med kjøkken, stue, soverom, shuffleboard og vinskap.

Kundene står i kø for Alv-gründer Marcus Sahlin Pettersen som snart har 40 ansatte. Nylig flyttet de inn på et 500 kvadratmeter nytt «hjemmekontor» med kjøkken, stue, soverom, shuffleboard og vinskap. Redigering: Lotta Kirsebom
Digital

For halvannet år siden startet Marcus Sahlin Pettersen (42) konsulentselskapet Alv. Da Norge ble stengt ned i mars i fjor tegnet Pettersen kontrakt på 500 meter med nedslitte lokaler; lokaler som ikke er kontorer men 100 % utformet som et et hjem for ham og alle de andre alvene.

I denne episoden av Veien hit forteller han blant annet hvorfor han har gjort det slik, hvorfor de kastet ledergruppen og hvorfor kundene står i kø hos det ferske konsulentselskapet som forbyr «corporate bullshit».

Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på veienhit@finansavisen.no

Lytt til Veien hit på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.