- Finnes bare én

- Det skal ikke mye til før et butikklokale er verdiløst, sier Christian Ringnes.

Næringseiendom

Gode butikklokaler har - i motsetning til kontorlokaler - steget markert i pris de siste årene. I Oslo kan vi for eksempel nevne Karl Johan og Bogstadveien.En av dem som kan glede seg over dette - iallfall litt - er Christian Ringnes. Gjennom sine selskaper Eiendomsspar og Victoria Eiendom eier han Karl Johans gate 3, 6, 12, 16 og 27-31 (Grand Hotel), ved siden av selskapene Hegdehaugsveien 27 og Bogstadveien 58.- Det er et interessant marked fordi det bare finnes én Karl Johans gate og én Bogstadveien. Kontorer kan nesten ligge hvor som helst, mens butikklokaler må ligge der det er mest attraktivt. Du skal ikke langt vekk fra de store gatene før det blir mer risikabelt. Har du en beliggenhet som er litt "off", er lokalet nesten verdiløst, sier han til DN.Ifølge avisen er butikker intet stort satsingsområde for investoren - kun ti prosent av eiendomsmassen hans er eksponert her.

Nyheter
Næringsliv