Vestkantmeglerne Odd Kalsnes og Petter Andreas Poppe er ikke helt enige om dagen. Denne gang dreier det seg om noen lokaler i Frognerveien. Vestkantmeglerne Odd Kalsnes og Petter Andreas Poppe er ikke helt enige om dagen. Denne gang dreier det seg om noen lokaler i Frognerveien. Men hvem var det som "snikkontoriserte" 2. etasje? Det som er klart, er at begge peker på hverandre. Kalsnes likte ikke Poppes
, og i kjent stil fredag.- Hans standardsvar det første året etter at jeg flyttet ut av kontorene i Frognerveien, var at jeg hadde sluttet som megler, sa Kalsnes blant annet.Noe Poppe overfor HegnarOnline hevder er direkte feil.- Jeg har aldri opplyst at Kalsnes har sluttet i bransjen. Men det at hans kunder har trodd at han ikke lenger er aktiv i bransjen, må bero på at han ikke lenger er særlig tydelig på salgssiden, kontrer han.Kalsnes hevder imidlertid på sin side at kunder som fikk vite av Poppe at han hadde sluttet, "selvfølgelig" kom til ham etterpå og "mente Poppe hadde vært totalt useriøs".Aktiv-megleren peker også på at denne "e-postmannen", etter å ha sendt en e-post med svært nedsettende bemerkninger om Kalsnes, var en av sistnevntes tidligere ansatte. Han fulgte ikke med da arbeidsgiveren etablerte Amegler. Forholdet mellom de to skal ikke ha vært det beste.- "E-postmannen" brukte sin hjemme-PC, etter arbeidstid, og hva den enkelte finner på etter arbeidstid i eget hjem, har jeg liten kontroll over. Jeg konkluderte uansett med at det var en dårlig spøk, og vedkommende avsluttet sitt arbeid hos oss kort tid etter e-posten, avslutter Poppe overfor HegnarOnline.