Klatremusen Karl Johan

Karl Johan i Oslo klatrer ivrig på listen over verdens dyreste handlegater. Men det er langt opp.

Næringseiendom

En undersøkelse eiendomsselskapet Cushman & Wakefield Healey & Baker har gjort, rangerer ifølge DN Karl Johan i Oslo som verdens 17. dyreste handlegate.Men den årlige leien på 16.000 kroner kvadratmeteren kvalifiserer til topplassering i Norden. Leien i Bogstadveien er på nesten det halve - 8.500 kroner. Nærmest i Norden kommer Østergade (Strøget) i København: 13.500 kroner i årlig meterpris.- Jeg antar at leieprisene på de aller beste lokalene på Karl Johan har økt med 25 prosent de siste fem årene, sier direktør for næringseiendom i Olav Thon Gruppen Carl Brynjulfsen til avisen.Listen toppes av 5th Avenue i New York, med 70.559 kroner per kvadratmeter i året. Avenue des Champs Elysées i Paris, Causeway Bay i Hong Kong, Oxford Street i London og Grafton Street i Dublin følger på de nærmeste plassene.

Nyheter
Næringsliv