Salg: To milliarder

Men Norges største kjøpesenter vil ikke nøye seg med det.

Næringseiendom

Kjøpesenteret Lagunen i Bergen nådde ikke helt frem til den magiske grensen på to milliarder kroner i omsetning i fjor, men befester ifølge NRK likevel sin posisjon som Norges største kjøpesenter etter ny rekord i 2004: 1.989 millioner kroner. Kjøpesenteret Lagunen i Bergen nådde ikke helt frem til den magiske grensen på to milliarder kroner i omsetning i fjor, men befester ifølge NRK likevel sin posisjon som Norges største kjøpesenter etter ny rekord i 2004: 1.989 millioner kroner. 1. halvår var best, men avslutningen skuffet litt. Blant annet ble ikke julehandelen så god som man hadde håpet på.Det klare målet for 2005 er ifølge direktør Knut Eliassen en omsetning på 2,1 milliarder kroner. Får å få til dette jobbes det ifølge statskanalen med å løse trafikkfloken rundt Laguneparken i Fana.

Nyheter
Næringsliv