Spare i skyskraper?

Acta har kjøpt "skyskraper" for én milliard. Nå setter de opp et nytt eiendomsfond.

Næringseiendom

Acta Asset Management er ordentlig på hugget i det svenske eiendomsmarkedet. Nå jobber selskapet med å hente en halv milliard kroner fra småsparere til et nytt eiendomsfond, skriver DN.- Vi har undertegnet en avtale om kjøp av forlaget Bonniers hovedkontor i Stockholm for litt over én milliard kroner. Kjøpet er imidlertid med forbehold om at vi år hentet inn egenkapital, sier produktdirektør Geir Inge Solberg.Ifølge Solberg har Acta et par måneder på seg til å få inn kapitalen til bygget som på folkemunne i den svenske hovedstaden går under navnet "DN-skrapan". Bygningen har 23 etasjer, og det utleibare arealet er på 50.000 kvadratmeter, skriver avisen.

Nyheter
Næringsliv