Vil stoppe Acta-salg

Aksjonær vil stoppe Actas salg av eiendommer.

Publisert 12. jan. 2005 kl. 06.35
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.22
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord
Bjørn Wichstrøm (77), som er aksjonær i Acta-selskapet Kontorbygg Holding AS, vil ifølge DN stanse salget av selskapets eiendommer til Oslo Areal, hvor Actas samarbeidspartner ABG Sundal er sentral. Bjørn Wichstrøm (77), som er aksjonær i Acta-selskapet Kontorbygg Holding AS, vil ifølge DN stanse salget av selskapets eiendommer til Oslo Areal, hvor Actas samarbeidspartner ABG Sundal er sentral. - Jeg skjønner ikke hvorfor Acta ønsker å selge næringseiendommene nå, når de sier at markedet for slike bygg er på bunn. Da må det da være bedre å vente til markedet tar seg opp, slik at vi aksjonærer kan ta del i verdioppgangen, sier han.