Billig eiendom i Bergen

Megler skjønner ikke hvorfor eiendomsinvestorene slåss om smuler i Oslo.

Eiendomsmegler Lars M. Kyte i Kyte Næringsmegling skjønner ikke hvorfor investorene i næringseiendom slåss om smulene i Oslo. Eiendomsmegler Lars M. Kyte i Kyte Næringsmegling skjønner ikke hvorfor investorene i næringseiendom slåss om smulene i Oslo. Kyte opplever ifølge DN høyere avkastning i Bergen. Eiendommene er billigere, ledigheten lavere og etterspørselen økende.- Eiere av næringseiendom i Bergen sitter igjen med 7-8 prosent av kjøpesummen i direkte avkastning. Det er ganske høyt, ikke minst i lys av det lave rentenivået, sier han.I Oslo ligger avkastningsnivået 1-2 prosentpoeng lavere, skriver avisen.- Dersom det er riktig at forskjellen i avkastning på næringseiendom er så stor som kollega Kyte antyder, burde det være grunnlag for investormiljøet å se mot Bergen - og andre byer utenfor Oslo, sier adm. dir. Geir Saastad i Akershus Eiendom.