Fantastisk fete honorarer

I år vil det bli omsatt næringseiendom for rundt 40 milliarder. Så mye drypper på meglerne.

2005 går hjem som et suverent rekordår i næringseiendom, både på honorarer og omsetning, skriver DN. Enkelte har anslått at hele bransjen vil omsette for 40 milliarder, 15 mer enn i fjor. 2005 går hjem som et suverent rekordår i næringseiendom, både på honorarer og omsetning, skriver DN. Enkelte har anslått at hele bransjen vil omsette for 40 milliarder, 15 mer enn i fjor. - Når det gjelder honorarer, har vi hittil i år rundt 100 millioner kroner, og regner med fem millioner til før året er over, sier partner Øystein Landvik i Union Gruppen, som hittil i år har omsatt for syv milliarder. Målet før nyttår er ifølge avisen å nå 8,5 milliarder kroner.DnB Nor Næringsmegling har omsatt for syv milliarder kroner så langt i år, mot fem milliarder i hele fjor. Honorarene endte på 52 millioner kroner, og vil ble "vesentlig bedret" i år.Akershus Eiendom har ifølge avisen provisjoner på ca. 50 millioner kroner så langt, og ser for seg 65 millioner før nyttår.