NCC bygger mediehus

NCC Construction AS bygger mediehus i Sandefjord.

NCC Construction AS har undertegnet en partneringavtale til en verdi av 50 millioner kroner med Micasa AS om bygging av et mediehus i Sandefjord, hvor blant annet Sandefjords Blad vil ha sine lokaler. NCC Construction AS har undertegnet en partneringavtale til en verdi av 50 millioner kroner med Micasa AS om bygging av et mediehus i Sandefjord, hvor blant annet Sandefjords Blad vil ha sine lokaler. Det skal til sammen bygges 5.000 kvm på "Apotekertomta" i Storgaten 4, hvor apotek Hvalen tidligere holdt til. Arbeidet starter i desember og skal være fullført 1. april 2007. NCC vil på det meste ha 70 mann i arbeid på prosjektet, opplyses det i en melding.Partnering er en samarbeidsform der partene arbeider for hverandre med helt åpne bøker og løser alle problemstillinger under veis.