Skrudde taksten til himmels

- Jeg har ikke behov for å selge meg inn hos meglere ved å danse etter deres pipe, sier takstmann.

Bjarne Sem oppnådde et betydelig verditaksthopp på et risikabelt oppussingsprosjekt. Takstmannen han engasjerte, Anders Jørgen Bryhn, lever blant annet av å få oppdrag fra Sems kone Camillas eiendomsmeglerforretning Sem & Johnsen. Bjarne Sem oppnådde et betydelig verditaksthopp på et risikabelt oppussingsprosjekt. Takstmannen han engasjerte, Anders Jørgen Bryhn, lever blant annet av å få oppdrag fra Sems kone Camillas eiendomsmeglerforretning Sem & Johnsen. Ifølge DN økte verdien på eneboligen i Melkeveien fra 3,85 millioner kroner i desember i fjor til 5,9 millioner kroner i oktober i år. Takstmannen avviser at hans vurdering er preget av at ektemannen til en fremtidig oppdragsgiver bestilte taksten.- Jeg har ikke behov for å selge meg inn hos meglere ved å danse etter deres pipe, sier Anders Jørgen Bryhn til DN.