Superhotell til 500 mill.

- Dette blir ikke bare et løft for Trysil, men for Norge som reisemål, sier Henning Hanevold.

Det er duket for tidenes investering i den norske fjellheimen, skriver DN. I november 2007 skal fire-stjernershotellet Radisson SAS Trysil Hotel åpne dørene, like ved alpinanlegget. Prislapp: 500 millioner kroner. Det er duket for tidenes investering i den norske fjellheimen, skriver DN. I november 2007 skal fire-stjernershotellet Radisson SAS Trysil Hotel åpne dørene, like ved alpinanlegget. Prislapp: 500 millioner kroner. - Finansieringen er på plass. Ved siden av meg, Henning Hanevold og Jarl Whist har vi signert en intensjonsavtale med en stor industriell aktør på eiersiden. Men vi kan ikke gå ut med hvem dette er før selskapets styre har behandlet saken, sier initiativtager Knut Kvilekval i Trysil Hotellutvikling.Hotellet blir ifølge avisen på i alt 25.000 kvadratmeter, fordelt på blant annet 211 rom, badeland på 1.600 og kurs- og konferanserom på 1.250 kvadratmeter. I toppetasjen kommer 46 leiligheter med et snittareal på drøye 90 kvadratmeter for salg.- Dette blir ikke bare et løft for Trysil, men for Norge som reisemål, sier Hanevold til DN.