Damsunds milliardraid

- Jeg har kjøpt i øst og vest, og kjøper gjerne flere, sier Lasse Damsund etter å ha sikret seg 25 bygårder i Oslo.

Næringseiendom

Lasse Damsund ligger ikke på latsiden etter å ha solgt seg ut av Haugen & Damsund Eiendom AS. På kort tid har han kjøpt 25 bygårder i Oslo, melder DagensEiendom.no, som grovt anslår den totale investeringen til èn milliard kroner, basert på en snittpris på 30-50 millioner per gård. Lasse Damsund ligger ikke på latsiden etter å ha solgt seg ut av Haugen & Damsund Eiendom AS. På kort tid har han kjøpt 25 bygårder i Oslo, melder DagensEiendom.no, som grovt anslår den totale investeringen til èn milliard kroner, basert på en snittpris på 30-50 millioner per gård. - Det jeg kan si, er at det har blitt en del kjøp i det siste, og i den travleste uken ble jeg eier av ni nye gårder. Men jeg har også kjøpt og solgt siden i fjor sommer, sier han.- Jeg har kjøpt i øst og vest, og kjøper gjerne flere, fortsetter Damsund, som ifølge nettstedet ikke har kjøpt bare boligeiendommer.- Nei, jeg vil anslå at halvparten av gårdene også inneholder næringslokaler, sier han.

Nyheter
Næringsliv