Har doblet i eiendom

Stavanger-bygg solgt for 300 millioner. Acta-kunder har mer enn doblet pengene sine.

Næringseiendom

Amoco-bygget i Verven 4 i Stavanger ble før helgen solgt til Havanacci, et eiendomsselskap i Havila-gruppen i Fosnavåg for 296,5 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Amoco-bygget i Verven 4 i Stavanger ble før helgen solgt til Havanacci, et eiendomsselskap i Havila-gruppen i Fosnavåg for 296,5 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Deltagerne i syndikatet lagt ut i 1999 har doblet pengene sine.- De som har vært med fra starten, får meget god uttelling. Et innskudd på én million i 1999 vil ha vokst til 2,1 millioner kroner, som tilsvarer en årlig snittavkastning på 14,5 prosent, sier daglig leder Cecilie W. Melbye hos Acta i Stavanger.Acta betalte den gangen 220 millioner for bygget, som var ett av de første som ble syndikert i Norge, det vil tilrettelagt som et investeringsobjekt med mange innskytere. Acta tok ti prosent påslag.- Vi fikk mye kritikk for dette, det gikk på at vi var grådige. Men det var store kostnader, særlig juridisk, fordi slike synidikeringer var helt i startgropa, forteller daglig leder Melbye.

Nyheter
Næringsliv