Ola Mæles supersalg

Ola Mæle og partneren raket inn 227 millioner i fjor. - Alltid fornuftig å ta gevinster i et godt marked, sier Mæle.

Næringseiendom

Etter et par år med negativ egenkapital og råtne resultater kom partnerne Ola Mæle og Arve Nyhus i Sjølyst Utvikling knallsterkt tilbake i fjor, med et resultat før skatt på 227 millioner. Selskapet omsatte for 280 millioner kroner. Etter et par år med negativ egenkapital og råtne resultater kom partnerne Ola Mæle og Arve Nyhus i Sjølyst Utvikling knallsterkt tilbake i fjor, med et resultat før skatt på 227 millioner. Selskapet omsatte for 280 millioner kroner. Da Finansavisen ringer befinner Mæle seg på en båt i Karibien.- Det var veldig bra i fjor. Vi har investert tungt i flere år, og da er det hyggelig at det kommer et godt marked hvor vi får muligheter for å realisere noe av det vi holder på med. Det er alltid fornuftig å ta gevinster i et godt marked. Såpass gamle og fornuftige har vi blitt, sier han.Salget av 50 prosent av byggeprosjektene på Kaldnes Brygge i Tønsberg og på Lørenskog til Storebrand Livsforsikring sørget alene for 200 millioner i gevinst, skriver avisen.- Videre har vi fullført et boligprosjekt i Oslo og bokført salg av en del tomter på Hafjell, sier finansdirektør Leif Rune Eide i Sjølyst Utvikling.Bokført egenkapital ved slutten av 2005 var 225 millioner kroner.

Nyheter
Næringsliv