Thon tapte i retten

Olav Thon går glipp av millioner i husleie etter nytt tap for SAS.

Næringseiendom

Olav Thon tapte sin husleietvist med SAS også i 2. runde i retten, melder DagensEiendom.no. Tvisten dreier seg om flyselskapet var bundet av en 5-årskontrakt med Thon da de sa opp en leieavtale i Gardermoen Park i 2004. Olav Thon tapte sin husleietvist med SAS også i 2. runde i retten, melder DagensEiendom.no. Tvisten dreier seg om flyselskapet var bundet av en 5-årskontrakt med Thon da de sa opp en leieavtale i Gardermoen Park i 2004. Thon mente ja, mens SAS mente de kunne tre ut av avtalen etter tre år. Eidsiva lagmannsrett sier altså at oppsigelsen var gyldig.Hadde Thon vunnet, skulle SAS ha betalt en årlig husleie på fem millioner til Thon frem til januar i år. Dog flyttet ikke SAS ut før i fjor sommer, så striden sto, etter det nettstedet erfarer, om et halvt års leie. Egentlig ville SAS flytte ut høsten 2004.Lokalene i Gardermoen Park ble brukt til opplæring av flybesetning, men SAS sa opp da de fant egne lokaler til dette.

Nyheter
Næringsliv