Måker ut bygårder

Oslo Boligbygg skal selge boligeiendommer for 625 millioner kroner i år. Investorene står i kø.

Næringseiendom

Oslo Boligbygg KF skal selge kommunale boligeiendommer for 625 millioner kroner i år, og de private investorene står i kø, skriver DN. Oslo Boligbygg KF skal selge kommunale boligeiendommer for 625 millioner kroner i år, og de private investorene står i kø, skriver DN. Som da Sannerterrassen på Øvre Grünerløkka gikk for 205 millioner for to uker siden. Taksten var 127 millioner kroner. Salget ble gjort med klausul om at leietagere får fortsette leieforholdet.- Grunnen til at vi må selge noen gårder, er det enorme vedlikeholdsetterslepet vi sliter med. Vi har brukt 1,1 milliarder på oppussing de siste fire årene, sier adm. dir. Amund Alm til avisen.Oslo Boligbygg har ansvaret for 10.500 kommunale boliger i Oslo.

Nyheter
Næringsliv