Superduo satser på Hafjell

Arthur Buchardt og Petter Stordalen planlegger to hoteller til 500 millioner kroner på Hafjell.

Næringseiendom

Arthur Buchardt og Petter Stordalen planlegger to nye hoteller på Hafjell, og er ifølge Gudbrandsdølen Dagningen innstilt på å investere en halv milliard kroner. Arthur Buchardt og Petter Stordalen planlegger to nye hoteller på Hafjell, og er ifølge Gudbrandsdølen Dagningen innstilt på å investere en halv milliard kroner. Det dreier seg om et luksuriøst spahotell på Hafjelltoppen og mer nøkterne Hafjell Skitunetpå sørsiden av bunnstasjonen. Sistnevnte får 200 senger fordelt på to byggetrinn. Dette skal være åpent også for bygdefolk og dagstilreisende.For førstnevnte antydes 60-90 rom eller 20-40 leiligheter. Begge anlegg skal ifølge avisen baseres på en kombinasjon av hotell/leilighet-drift.Buchardt og arkitektene presenterte planene for Øyer kommunestyre i går kveld, og etter det uformelle ordskiftet etterpå å dømme, tyder mye på et rungende ja, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.Buchardt lokker blant annet med 100-150 nye arbeidsplasser, og styrking av Hafjell som helårs reisemål.

Nyheter
Kultur