Ulven solgte livsverket

Eiendomsinvestor Alf Ulven har solgt livsverket og casher inn 500 millioner kroner.

Næringseiendom

Eiendomsinvestoren Alf Ulven har solgt store deler av livsverket til Storebrand Livsforsikring, skriver Finansavisen. Eiendomsinvestoren Alf Ulven har solgt store deler av livsverket til Storebrand Livsforsikring, skriver Finansavisen. Bruttoverdien på porteføljen er 1.750 millioner, og etter innfrielse av gjelden på eiendommene i Økern/Ulven-området sitter han igjen med en halv milliard kroner i kontanter. Pluss 30.000 meter eiendom.- Området kan og skal utvikles for to milliarder kroner. Det var jo selvsagt interessant for meg å gjøre det alene, men jeg har brukt alle pengene jeg har greid å skrape sammen på å kjøpe opp eiendommene. Dermed blir det en stor risiko å ta. Dessuten går det jo på hva bankene blir med på, sier Ulven til avisen.Litt av kontantene går til å kjøpe tilbake fem prosent av det nye selskapet Stor Ulven AS, som overtar 215.000 kvadratmeter i området.Hele porteføljen har leieinntekter på knappe 110 millioner kroner, skriver Finansavisen.

Nyheter
Næringsliv