Bakke - big in Brazil

- Vi skal bygge den største ferieresorten som noen gang er bygd, sier Svein Bakke.

Næringseiendom

Minst 5.000 ferieboliger på i snitt 100 kvadratmeter. Åtte hoteller. Flere hundre forretninger og restauranter, fotballbaner og tre golfbaner. Det er ifølge DN ingrediensene i prosjektet Svein Bakke og medinvestorene Jan Egil Gulbrandsen og Torben Frantzen i Brazil Development utvikler nord for Natal i Brasil.De tre eier 70 prosent av selskapet som kjøpte 11.200 mål for rundt 50 millioner kroner for halvannet år siden. Bare første fase av utbyggingen, som fullt ut har et 20 års perspektiv, krever ifølge avisen investeringer på en halv milliard kroner.- Vi har funnet en fabelaktig tomt. Dette blir veldig stort. Vi skal bygge den største ferieresorten som noen gang er bygd, sier Bakke.Navnet på prosjektet er Paradise Beach and Golf Resort.

Nyheter
Næringsliv