- Hytteutleie ingen spøk

- Det er forresten ingen spøk å leie ut hytter, heller, sier Ole Bruun.

Næringseiendom

Høyfjellshotellene sliter. Ole Prytz Bruun har ifølge DN derfor ikke angret på at han i fjor solgte seg helt ut av Quality Resort Hovden i Setesdal for å satse på eiendomsutvikling og hytteutleie. Høyfjellshotellene sliter. Ole Prytz Bruun har ifølge DN derfor ikke angret på at han i fjor solgte seg helt ut av Quality Resort Hovden i Setesdal for å satse på eiendomsutvikling og hytteutleie. Han deler inntrykket av at folk har fått sunnere interesser enn dans og fest.- Ved siden av satsing på leiligheter kan spa og velvære være veien å gå. Men det er jo kostbart å realisere, sier Bruun, som er skeptisk til det tradisjonelle høyfjellsproduktet - særlig om det ligger avsides til.- Det er forresten ingen spøk å leie ut hytter, heller. Det er mange privatpersoner som leier ut for å få endene til å møtes. Totalmarkedet er i positiv utvikling, men du må sannelig trykke på for å få leid dem ut, avslutter Bruun overfor avisen.

Nyheter
Næringsliv