På en pressekonferanse i Göteborg i dag ble planene for et nytt storhotell i Centralposthuset ved Drottningtorget presentert. Choice Hotels og Home Properties (tidligere Capona) kommer sammen til å forandre eiendommen til et førsteklasses hotell. Investeringen beregnes i dag til rundt en halv milliard svenske kroner. På en pressekonferanse i Göteborg i dag ble planene for et nytt storhotell i Centralposthuset ved Drottningtorget presentert. Choice Hotels og Home Properties (tidligere Capona) kommer sammen til å forandre eiendommen til et førsteklasses hotell. Investeringen beregnes i dag til rundt en halv milliard svenske kroner. - Vårt mål er å skape et urbant førsteklasses hotell, en internasjonal møteplass for kunder, gjester og Göteborgare, sier Petter A. Stordalen, styreformann i Choice Hotels Scandinavia.- Vi vil bevare bygningen og samtidig tilføre nye impulser som skaper en åpen og hyggelig atmosfære, sier Clas Hjorth, som er sjef for Home PropertiesHotellet beregnes å stå klart i løpet av 2008 og kommer til å være rundt 30.000 kvadratmeter fordelt på rundt 500-550 rom, spa-anlegg, konferanselokaler, butikker og et flertall restauranter. I dag har Choice fem hoteller med til sammen 899 rom i Göteborg.