Kjøpesenter til to milliarder

Steen & Strøm er i eksklusive forhandlinger i Sverige som kan ende med et kjøpesenter til to milliarder.

Næringseiendom

Steen & Strøm er i eksklusive forhandlinger med svenske Mölndal kommune om et utviklingsprosjekt. Planen er å bygge et kjøpesenter på rundt 150.000 kvadratmeter med en antatt investeringsramme på over to milliarder svenske kroner, heter det i en børsmelding. Steen & Strøm er i eksklusive forhandlinger med svenske Mölndal kommune om et utviklingsprosjekt. Planen er å bygge et kjøpesenter på rundt 150.000 kvadratmeter med en antatt investeringsramme på over to milliarder svenske kroner, heter det i en børsmelding. Steen & Strøm vil være eier, utvikler og ansvarlig for kommersiell drift av det nye kjøpesenteret. Forventet byggestart er 2007/08.

Nyheter
Børs